Η Knowcrunch στηρίζει εθελοντές του ΥοuBeHero

Η Knowcrunch στηρίζει εθελοντές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΥοuBeHero, συνεχώς, και για αυτό διέθεσε μια υποτροφία σε εθελόντρια μας για το E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing, αξίας 1150€!

Δίνοντας αξία σε ό,τι μας ωθεί να επιτύχουμε τον σκοπό μας, έτσι και η Knowcrunch μας βοήθησε να πάμε ένα βήμα παραπέρα στη γνώση, παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση στο μεγαλύτερο και πληρέστερο on-line digital marketing course της αγοράς.

Η εθελόντρια της YouBeHero Ματίνα Φουντούλη μέσω της θέσης της ως υπεύθυνη των social media ανέπτυξε από κοινού με το υπάρχον δίκτυο της πλατφόρμας λύσεις και γνώσεις έγιναν κοινοί πόροι και κοινό αγαθό των 94 εγγεγραμμένων οργανώσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα YouBeHero.

Η Ματίνα σχεδίασε την κατάλληλη στρατηγική για την διαχείριση των κοινωνικών δικτύων που θα μπορεί πλέον να εφαρμοστεί με την ενσωμάτωση αυτοματοποιημένων τακτικών.

Ποια είναι η Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει high-level business, marketing & digital marketing courses. Με 3000 απόφοιτους και πάνω από 500 εταιρίες που την επιλέγουν σταθερά για την εκπαίδευσή τους, είναι πλήρως αναγνωρισμένη από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Σε ποιους απευθύνεται το digital & social media marketing course της Knowcrunch;

Το Masterclass in Digital & Social Media Marketing απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να  εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch προτιμώνται από την αγορά εργασίας με 80%-100% απορρόφηση, ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών. 

Ποια είναι η YouBeHero;

Η YouBeHero ιδρύθηκε το 2019 και απαρτίζεται από 40 εθελοντές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου που συνεργάζονται ασύγχρονα και εξ αποστάσεως.

Με παρουσία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερη έμφαση στην δυναμική των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας, οι εθελόντριες και εθελοντές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας YouBeHero βοηθούν τους υποστηρικτές των εγγεγραμμένων οργανώσεων να συλλέγουν δωρεάν δωρεές προς την αγαπημένη τους οργάνωση κάνοντας τις ηλεκτρονικές τους αγορές. 

Ποια ήταν η εμπειρία της εθελόντριας της YouBeHero Ματίνας Φουντούλη;

Όταν εγώ τελείωνα τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το digital marketing τότε λεγόταν internet marketing και ήταν το τελευταίο κεφαλαιάκι στο βιβλίο του Μάρκετινγκ.

Έτσι, από τότε μέχρι σήμερα, και έχοντας καταλάβει την τεράστια σημασία που πλέον έχει εκείνο το «κεφαλαιάκι» για τις σημερινές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, αλλά και το γεγονός ότι είναι ένας κλάδος, πλέον, που συνεχώς εξελίσσεται και κάθε μέρα υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθεις (και σου αρέσει αυτό!) προσπαθώ πάντα να παρακολουθώ αυτές τις εξελίξεις.

Έχοντας λοιπόν, παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια, training από μονοήμερα έως μηνιαία ή και παραπάνω, ιδιωτικά ή κρατικά, και έχοντας δουλέψει και σε agency, το όνομα της Knowcrunch υπήρξε σαν στόχος κάποια στιγμή στο μυαλό μου.
Ήξερα ότι είναι ίσως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα courses. Ένα course που σε παίρνει από το Α του digital marketing και είναι πλέον στο χέρι σου αν θα φτάσεις στο Ω ή ακόμα θα βρεις εσύ και επιπλέον γράμματα.

Οι πληροφορίες και οι γνώσεις που θα πάρεις είναι πολλές, καλά δομημένες, και σε συνδυασμό και με κάποιες ασκήσεις και παρουσιάσεις που θα σου ανατεθούν προαιρετικά, μπορούν να γίνουν και πρακτικές εκτός από θεωρητικές -που προσωπικά αυτός είναι ο βασικός μου φόβος όταν ψάχνω για κάποιο course σε οποιονδήποτε κλάδο.

Θα υπάρχουν πρακτικές γνώσεις που να μπορώ σήμερα κιόλας να τις εφαρμόσω σε κάποια τρέχοντα προσωπικά ή επαγγελματικά projects μου;

Ναι. Στο diploma της Knowcrunch υπάρχουν.

Βασικά, σε κάθε κεφάλαιο που τελειώνεις θα έχεις μετά να κάνεις και κάτι, να εφαρμόσεις αυτά που έμαθες ώστε να πας ένα βήμα παραπέρα στη δουλειά σου ή σε άλλα προσωπικά project.
Και με αυτό το diploma έχεις ακόμα μια ευκαιρία: να πάρεις γνώσεις και να εκπαιδευτείς σε βασικό επίπεδο σε όλους τους τομείς του digital & social media marketing.
Από εκεί και πέρα να αποφασίσεις εσύ ο ίδιος ποιος είναι εκείνο το συγκεκριμένο κομμάτι που σου αρέσει περισσότερο, που βλέπεις τον εαυτό σου να ασχολείται σε καθημερινή βάση μαζί του και να παθιάζεται το ίδιο, και να ασχοληθείς ακόμα πιο εξονυχιστικά μαζί του.

Και γιατί όχι, μια μέρα να γίνεις εσύ ο instructor του συγκεκριμένου μαθήματος της Knowcrunch. Η Knowcrunch στηρίζει εθελοντές αλλά και όσους βρεθούν στο κατώφλι της! 

Φυσικά, το ότι αυτά τα course είναι διαθέσιμα και με τη μορφή του e-learning με videos που δεν τα βάζεις απλώς να παίζουν για να συμπληρώνεις ώρες όσο βλέπεις τηλεόραση ή κάνεις άλλες δουλειές, αλλά είσαι εκεί και το ξέρουν ότι είσαι εκεί (όχι, εντάξει, όλα νόμιμα είναι, αλήθεια -δεν υπάρχουν περίεργες κάμερες ή άλλα πράγματα) είναι εξίσου σημαντικό.

Σε μια εποχή με covid, τηλεργασία, δουλειές που σταματάνε και ξεκινάνε χωρίς να το καταλάβεις, ωράρια που επίσης δεν καταλαβαίνεις πότε σταματάνε και πότε ξεκινάνε.
Εσύ μπορείς να παρακολουθείς το μάθημά σου στις 12 το βράδυ για παράδειγμα, που είναι και η πιο παραγωγική σου ώρα, και το επόμενο πρωί να έχεις να προτείνεις στη δουλειά νέα πράγματα να κάνετε για να πιάσετε νέους στόχους, να κερδίσετε νέους πελάτες, να αυξήσετε κέρδη.

Ή απλώς να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες. 

Μάθετε και εσείς για την Knowcrunch!

Μάθε περισσότερα για το βραβευμένο E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing, την πληρέστερη και σοβαρότερη εκπαίδευση στελεχών στην αγορά

Αν σου άρεσε μοιράσου το

About The Author

Leave A Comment?