TEDxMaviliSquare

TEDxMaviliSquare

TEDxMaviliSquare

Φέτος, μετά από μία μακρά περίοδο περιορισμού, εγκλεισμού και απαγορεύσεων το TEDxMaviliSquare, επιστρέφει δυναμικά, για 5η συνεχόμενη χρονιά. Στις 7 Μαΐου 2022, υβριδικά στο Συνεδριακό Κέντρο “ Κάρολος Παπούλιας ” του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με θέμα το #Overflow με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δίνει τη δυνατότητα να ξεχειλίσεις από ιδέες, συναισθήματα και εμπειρίες με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Γιώργο Δάσκαλο. 

Τι θα συμβεί;

Σπουδαίοι ομιλητές, μαγευτικά performances, διαδραστικά βιωματικά εργαστήρια και πολλές παράλληλες δράσεις σε περιμένουν. Άραγε, εσύ πώς αντιδράς όταν οι καταστάσεις πιέζουν; Τι κάνεις όταν κάποιος ή κάτι περιορίζει την ελευθερία σου; Τι γίνεται όταν όλα όσα έχεις μέσα σου θέλουν να βγουν στην επιφάνεια και νιώθεις πως θα εκραγείς;

Go with the flow, λοιπόν, και άσε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χώρας να σε ταξιδέψουν ανάμεσα σε ιδέες, που αξίζει να διαδοθούν!

Τα 5 Years Celebration Ticket και e-Ticket είναι εδώ για να σε οδηγήσουν σε ομιλίες, performances και workshops, που θα σε υπερχειλίσουν!

Κλείσε την θέση σου : www.tedxmavilisquare.com

Eπιπλέον οι πρώτοι μας ομιλήτριες/τες έχουν ήδη ανακοινωθεί και μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα για αυτούς ακολουθώντας το TEDxMaviliSquare στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έτσι , θα μαθαίνεις όλο και περισσότερους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, αλλά και νεότερες πληροφορίες!

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/

Instagram: https://www.instagram.com/tedxmavilisquare/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChgqfikxX9tlwLMRwQX9qIg

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLm7CptQ/

* Η διοργάνωση του TEDxMaviliSquare είναι αμιγώς μη κερδοσκοπική με όραμά της τη διάδοση ιδεών που αξίζει να ακουστούν. 

Αν σου άρεσε μοιράσου το

About The Author

Leave A Comment?