Η ομάδα της YouBeHero στο TEDxUniversityofPiraeus

H YouBeHero στο TEDxUniversityofPiraeus

H YouBeHero πήγε … Against the Clock συμμετέχοντας στο TEDxUniversityofPiraeus για το 2022!

Καινοτόμες, αλλά και διαχρονικές ιδέες, κοιτώντας με έμπνευση το παρελθόν, αναλύοντας το παρόν και σκιαγραφώντας το μέλλον…με κοινή συνιστώσα τον χρόνο που τρέχει, που είναι πολύτιμος και δεν σταματάει ποτέ. Όταν, μάλιστα τον αξιοποιείς στο μέγιστο δυνατό βαθμό, οι ιδέες παίρνουν μορφή διαλόγου και πρακτικής για να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Αυτός ήταν και πυρήνας στο 10o και επετειακό TEDxUniversityofPiraeus που έλαβε χώρα στις 14 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

H YouBeHero έδωσε το παρόν ως community partner στο επετειακό αυτό event με εκπροσώπους και εθελοντές της οργάνωσης. Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για τις δυνατότητες του digital volunteering, της κυκλικής οικονομίας και της λειτουργίας της πρώτης πλατφόρμας crowdfunding στην Ελλάδα.

Πώς μπορείς να στηρίξεις τις οργανώσεις μέσω των ηλεκτρονικών σου αγορών;

Τι σημαίνει δωρεάν δωρεά;

Γιατί η διαφάνεια είναι τόσο σημαντική για τη YouBeHero;

Αυτά και άλλα πολλά συζήτησε η ομάδα με τους επισκέπτες στο TEDxUniversityofPiraeus, αλλά και με πολλούς συμμετέχοντες.

Αν, μάλιστα κρατάτε στα χέρια σας το ενημερωτικό μας υλικό και το αυτοκολλητάκι, τότε σίγουρα συναντήσατε την Social Media Manager της YouBeHero, Ελευθερία Γκέκου, η οποία μετρά δεκάδες ενδιαφέρουσες συζητήσεις κατά τη διάρκεια του event:

«Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus, για την υπέροχη εμπειρία που μας χάρισε στο παρθενικό μας αυτό TEDx Event, το οποίο μόνο από θετικά συναισθήματα μπορεί να χαρακτηριστεί! Όλα τα παιδιά έδειξαν εξαιρετικό επαγγελματισμό με μία πλούσια διοργάνωση και με άψογη συνεργασία. Κατά τη διάρκεια του Event είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε το έργο μας με τους παρευρισκόμενους, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωρίσουμε οργανώσεις και επιχειρήσεις που έχουν worth spreading ideas.»

Πάντα υπέρ των ιδεών και σίγουρα με φίλο τον χρόνο, τρέχουμε μαζί με βήματα σταθερά, δίπλα σε όσους έχουν όραμα και δουλεύουν για αυτό! Against the clock, λοιπόν, για τις ιδέες εκείνες που αξίζει να ακουστούν!

Αν σου άρεσε μοιράσου το

About The Author

Leave A Comment?