easter, presents, eshops, gadgets, candles, online shopping during covid19

Ο απόλυτος οδηγός για τις Πασχαλινές αγορές το 2021

Το Πάσχα πλησιάζει και μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, ήρθε η ώρα αυτή που αναρωτιέστε τι δώρα να παραγγείλετε. Ο απόλυτος οδηγός για τις Πασχαλινές αγορές σας, σας δίνει 10+1 ιδέες για όλα όσα χρειάζεστε!

Οι παραγγελίες συνεχίζουν να φαίνονται καλή ιδέα αφού γίνονται εύκολα, γρήγορα και μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα μαγαζιά.

Τα καλύτερα δώρα για τις Πασχαλινές αγορές το 2021:

myikona candles easter online shopping λαμπάδες

1. Λαμπάδα + Αυγό

Αν και θεωρείται δεδομένο, λόγω των συνθηκών με τη πανδημία έχει έρθει σε δεύτερη προτεραιότητα και φέτος. Ωστόσο σαν σωστοί νονοί πρέπει να κρατάτε τις παραδόσεις στα αγαπημένα βαφτιστήρια. ΠΟΛΥ σημαντικό όμως είναι το αυγό για αυτό φροντίστε να επιλέξετε κάτι μοναδικό με αρκετή σοκολάτα.

puzzle easter family games επιτραπέζια

2. Puzzles

Tα puzzles έχουν γίνει συναρπαστικά και περιζήτητα στην καραντίνα. Εκτός του ότι χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να συναρμολογήσεις ένα παζλ με 3000 κομμάτια (κατά μέσο όρο), Τι καλύτερο μπορεί να συγκριθεί με αυτό, αφού περνάει κάποιος πολύτιμο χρόνο με τα αγαπημένα πρόσωπά  του και σίγουρα δοκιμάζει…την υπομονή του.

επιτραπέζια shooting stars game board

3. Επιτραπέζια Παιχνίδια

Αν τα παζλ δεν ακούγονται καλή ιδέα, τότε τα επιτραπέζια παιχνίδια σίγουρα είναι! Ακόμα και αν η καραντίνα τελειώσει, αυτού του είδους παιχνίδια θα συνεχίσουν να είναι διασκεδαστικά και ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι μπορεί να φανταστεί. Επιτραπέζια μυστηρίου, σπαζοκεφαλιές, γνώσεων και αμέτρητες άλλες επιλογές για πολλές στιγμές γέλιου και στιγμών που θα χαραχτούνε στη μνήμη.

κονσόλες xbox ps5 playstation5 nintendo

4. Κονσόλες

Mε ένα PlayStation 5, ένα Nintendo, ένα ΧBox ή άλλες αντίστοιχες κονσόλες, θα χαρεί όχι μόνο το βαφτιστήρι ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά και εσείς που θα παίζεις μαζί του. Καταβάθος θα το αγοράσετε για να παίζετε και εσείς. Μη παραβλέψετε να πάρετε και κάποια αντίστοιχα παιχνίδια μαζί με τη κονσόλα.

Gaming headset ακουστικά Gamer

5. Gaming Headsets

Για όσους περνάνε πολλές ώρες στον υπολογιστή, όχι απαραίτητα για να παίζουν παιχνίδια, αλλά γιατί είναι το χόμπι τους ή η δουλειά τους! Τα gaming headset παρέχουν εκρηκτική ακουστική και υψηλής ποιότητας μικρόφωνα για τη καλύτερη δυνατή επικοινωνία.

Logitech webcam web camera κάμερα τηλεργασία τηλεκπαίδευση

6. Web Cameras

Kαι μιας και είπαμε επικοινωνία και υπολογιστές, ένα ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους είναι οι κάμερες. Η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν. Μια καλή κάμερα απλή με μικρόφωνο ή χωρίς, είναι ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα και μπορεί τελικά να είναι και το πιο οικονομικό αφού οι προσφορές είναι πολλές πλέον.

γυμναστική στο σπίτι Gym εξοπλισμός λάστιχα αντίσταση βάρη γυμναστικής διάδρομος

7. Όργανα γυμναστικής

Με αφορμή τις πολλές ώρες στην καρέκλα λόγω υποχρεώσεων, τα δώρα που σχετίζονται με αξεσουάρ γυμναστικής είναι κάπως περιζήτητα και πάντα καλή ιδέα. Για αυτό και ο απόλυτος οδηγός  (επιβίωσης) για τις Πασχαλινές αγορές σας δε μπορεί να τα παραλείψει. Φέτος οι φαν της γυμναστικής αυξήθηκαν και αφού τα γυμναστήρια είναι κλειστά, σκεφτείτε μήπως κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπο λάστιχα αντίστασης, ένα νέο Kettlebell, ή ακόμα και διάδρομο γυμναστικής.

8. Παπούτσια

Από πάντα τα παπούτσια ήταν δεδομένα στα Πασχαλινά δώρα. Επειδή αναφερθήκαμε και στη γυμναστική πιο πάνω και δεν είναι λίγοι που έχουν αγαπήσει το τρέξιμο, μια υπέροχη ιδέα είναι τα παπούτσια για τρέξιμο. Φυσικά επειδή ο καιρός ανοίγει, οι νονοί να έχουν στο μυαλό τους τα καλοκαιρινά παπούτσια και πέδιλα.

παιδικά ρούχα παππούτσια μπλούζες παντελόνι δώρα πασχαλινά

9. Ρούχα και αξεσουάρ

Οι προσφορές πολλές και οι εκπτώσεις είναι πάντα εδώ. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ (και οι μάσκες) είναι πάντα ιδανικά αλλά και βολικά Πασχαλινά δώρα στη περίπτωση που θέλει κάποιος να νιώθει σίγουρος ότι το δώρο του θα αρέσει. Βέβαια αυτές τις γιορτινές μέρες μπορείτε να κάνετε Πασχαλινές αγορές και για σας, με νέα σύνολα για ξεφύγει λίγο η γκαρνταρόμπα από την φόρμα και τη πιτζάμα!

Self Help books, booklover βιβλία αυτοβελτίωσης δώρο Πάσχα

10. Βιβλία

Οι λάτρεις των βιβλίων έχουν αποδειχθεί πολλοί. Ένα καλό βιβλίο μυστηρίου, αυτοβελτίωσης, κοινωνικό μπορεί να το διαβάσει κάποιο οποτεδήποτε, οπουδήποτε και να συμβάλει πολύ στη ψυχολογία του, στο χαρακτήρα του και στη φαντασία του. Πράγματα που έχει ο καθένας ανάγκη πλέον. Οι επιλογές πολλές, οι κατηγορίες ακόμα περισσότερες και οι πιθανότητες να δημιουργηθεί ένας ακόμα βιβλιόφιλος αναρίθμητες.

scrunchies Λαμπάδα για κορίτσια Σκοπός ζωής  δωρεά

Το +1 του απόλυτου οδηγού για τις Πασχαλινές αγορές

Πολλές ιδέες για εποχιακά δώρα που αφορούν τη διακόσμηση σπιτιού μέχρι και δώρα για βάφτιση ή γάμο μπορεί να βρει κάποιος στο Πασχαλινό Bazaar 2021 της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Σκοπός Ζωής. Ξεκίνησε στις 2 Απριλίου και θα πραγματοποιείται καθημερινά έως τις 2 Μαΐου. Σας καλεί όλους να ενισχύσετε το έργο των δημιουργών του και να στηρίξετε τις ευπαθείς ομάδες.

Η υπόθεση των Πασχαλινών αγορών δε πρέπει να είναι δύσκολη. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι απλά να βρει το κομμάτι ενδιαφέροντος τους αγαπημένου τους προσώπου. Ή πολύ απλά να ρωτήσει αν του λείπει κάτι!

Τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που κάνουν δώρα. Κάντε τις ηλεκτρονικές σας αγορές σε όποιο κατάστημα και αν διαλέξετε, μέσα από τη πλατφόρμα του YouBeHero ώστε να γίνετε ήρωας και  αυτό το Πάσχα!

Αν σου άρεσε μοιράσου το

About The Author

Leave A Comment?