Back to the office ή αλλιώς…πίσω στο γραφείο!

Βρισκόμαστε αισίως στο φθινόπωρο και στην έναρξη μιας νέας επαγγελματικής σεζόν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ένα πράγμα: επιστροφή στην πραγματικότητα. Back to the office ή αλλιώς…πίσω στο γραφείο! Πέραν, λοιπόν, από την προσαρμογή στον επαγγελματικό στίβο, είναι πολύ βασική και η προετοιμασία. Τι σημαίνει αυτό όμως; Σημαίνει ότι πέρα από την εύρεση μιας νέας δουλειάς ή τη συνέχιση της ήδη υπάρχουσας πρέπει να προετοιμαστούμε. Έτσι, ώστε να αποφύγουμε τυχόν ελλείψεις σε υλικά και αντικείμενα που θα δυσκολέψουν το έργο μας. Είτε εργάζεσαι σε γραφείο, είτε από το σπίτι, ή σε οποιοδήποτε πόστο υπάρχουν κάποια είδη που σου κάνουν εύκολη τη ζωή!

Backpack: Ας ξεκινήσουμε από το προφανές! Πώς θα παραμείνουμε οργανωμένοι χωρίς σακίδιο; Ιδίως, τα άτομα που λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι. Ή αυτά που μεταφέρουν ένα σωρό πράγματα μαζί τους, από έγγραφα μέχρι και φαγητό. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα Media-Markt, Bagz, Brandbags, Public και AliExpress θα βρεις τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλα και γούστα και ταυτόχρονα θα στηρίξεις και μια οργάνωση της επιλογής σου!

Είδη οργάνωσης γραφείου:

Πόσες φορές έχει τύχει να ψάχνουμε ένα συρραπτικό ή ένα ψαλίδι να μη βρίσκουμε τίποτα; Πάντα πιστεύουμε ότι είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι άλλα όλο και κάτι μας λείπει. Για τον λόγο αυτό μπορείς να επισκεφτείς άμεσα ηλεκτρονικά καταστήματα. Λόγου χάρη τα OmniGraph, Public, Media-Markt και να αγοράσεις γραφική ύλη και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς…πριν ξεμείνεις.

Είδη «επιβίωσης» στο γραφείο:

Αναμφίβολα, η δουλειά μπροστά σε υπολογιστή, το συνεχόμενο γράψιμο και η εστίαση σε πίνακα καταπονούν σε μεγάλο βαθμό την όραση. Επίσης ευθύνονται για πονοκεφάλους, ζαλάδες και αίσθημα κόπωσης. Η καλύτερη λύση, πέρα από τα γυαλιά οράσεως – πάντα σε συνεννόηση με τον οφθαλμίατρο – είναι τα γυαλιά προστασίας από την μπλε ακτινοβολία του υπολογιστή. Τόσο στο Public, όσο και στο Hotstyle θα βρεις μεγάλη γκάμα σχεδίων και σκελετών με φακούς ειδικά σχεδιασμένους για οθόνες.

Δουλειά από το σπίτι:

Καθώς διανύουμε μια μεταβατική περίοδο έπειτα από την πανδημία και τα lockdown πολλές δουλειές γίνονται εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων. Αν υπάρχει σταθερός χώρος εργασίας, το λεγόμενο δηλαδή home office, θα πρέπει να μοιάζει και με office. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι εργαζόμενοι είναι πιο παραγωγικοί όταν βρίσκονται σε έναν οργανωμένο και καθαρό χώρο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα γραφείο σε κάποιον χώρο του σπιτιού, κατάλληλα διακοσμημένο για εργασία από απόσταση. Στο PoliHome αλλά και στα υπόλοιπα καταστήματα θα βρεις πλούσιο υλικό διακόσμησης του home office σου.

«Έξυπνα» δώρα:

Η επιστροφή στο γραφείο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για δώρα σε γιορτές και γενέθλια. Για τη μαμά, τον κολλητό, τη συνάδελφο ή την ανιψιά και για όποιον/α εσύ επιθυμείς! Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, είδη ρουχισμού, λουλούδια, μπορείς να στραφείς σε κάτι πολύ πρακτικό και χρήσιμο. Για παράδειγμα ένας θερμός, ένα δοχείο φαγητού ή μια ατζέντα οργάνωσης. Τέτοιου είδους δώρα πιάνουν πάντα τόπο!

Σε όλα τα παραπάνω ηλεκτρονικά καταστήματα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για κάθε budget και γούστο. Αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο για ψάξεις! Και μην ξεχνάς, κάνοντας τις αγορές σου από τα eshop μέσω της YouBeHero, στηρίζεις την οργάνωση της επιλογής σου, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Καλή σεζόν με πολλές επαγγελματικές επιτυχίες!

Αν σου άρεσε μοιράσου το

Leave A Comment?