Επιβάτης με βαλίτσ στέκεται όρθιος σε αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο βλέποντας ένα αεροπλάνο να απογειώνεται.

Αεροπορικά ταξίδια και quick packing

Ο Νοέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην Πολεμική Αεροπορία και λόγω της θέσης του μέσα στο έτος – λίγο πριν τα Χριστούγεννα – είναι άρρηκτα συνδεμένος με αεροπορικά ταξίδια και quick packing. Η περίοδος αυτή γεμίζει με εξορμήσεις, κοντινές ή πιο μακρινές, από μονοήμερες αποδράσεις μέχρι πολύωρα ταξίδια στο εξωτερικό. Αναμφισβήτητα, λοιπόν, η οργάνωση και η προετοιμασία για ένα ταξίδι με αεροπλάνο είναι απαραίτητες. Ποιες είναι, όμως, οι κυριότερες συμβουλές για ένα αεροπορικό ταξίδι;

Αεροπορικά εισιτήρια

Το βασικότερο ζητούμενο στην επιλογή προορισμού είναι τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και οι προσφορές αεροπορικών εταιριών. Την συγκεκριμένη περίοδο οι τιμές εμφανίζουν αρκετές διακυμάνσεις, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πρακτικές συμβουλές για τα αεροπορικά ταξίδια. Πρώτον, για την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων προτιμήστε έναν αξιόπιστο και εγγυημένο ιστότοπο, όπως η Aegean που τιμάει τη φετινή γιορτή της αεροπορίας με ανανεωμένες στολές στο προσωπικό της και εφαρμόζει ειδικές εκπτώσεις, μέχρι και δωρεάν εισιτήρια για βρέφη και παιδιά. Με την Aegean η αεροπορική εμπειρία απογειώνεται!

Εξίσου καλή επιλογή για αγορές εισιτηρίων είναι η ιστοσελίδα Petas.gr που παρέχει μια εύκολη διαδικασία κράτησης πτήσεων, ξενοδοχείου και αυτοκινήτου και συνεργάζεται με πολλές αεροπορικές εταιρίες. Από το άρθρο αεροπορικά ταξίδια και quick packing δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Kiwi.com, μια διεθνούς φήμης εταιρίας και travel blog παράλληλα, που βρίσκει οικονομικές πτήσεις ανά τον κόσμο και προτείνει κάποια πακέτα έτοιμα. Η πιο συμφέρουσα εκδοχή για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Με αντίστοιχο τρόπο λειτουργεί και η εταιρία Airshop.gr, που εξυπηρετεί και αμιγώς επαγγελματικά ταξίδια. Ακόμα μία πρόταση αποτελεί η αεροπορική Croatia Airlines για ασφαλείς και συμφέρουσες πτήσεις στις περισσότερες από τις Βαλκανικές χώρες και σε συγκεκριμένους προορισμούς στην Ευρώπη.

Βαλίτσες και χειραποσκευές αεροπορικού ταξιδιού

Όπως είναι αναμενόμενο σε ένα αεροπορικό ταξίδι, υπάρχει προκαθορισμένο επιτρεπτό βάρος αποσκευών. Πώς, όμως, μπορούμε να αγοράσουμε φθηνά εισιτήρια, μόνο με χειραποσκευή χωρίς να παραλείψουμε ταυτόχρονα αναγκαία αντικείμενα; Η λύση βρίσκεται στο σωστό πακετάρισμα και στην αγορά της κατάλληλης αποσκευής αεροπορικού ταξιδιού. Η εξοικονόμηση χώρου είναι το βασικότερο ζητούμενο, επομένως επιλέγουμε βαλίτσες εργονομικές και με χωρητικότητα, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε να τις ζυγίζουμε, όταν είναι έτοιμες. Υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών σε βαλίτσες και τσάντες με μεγάλο εύρος τιμών για όλα τα γούστα.

Το Bagz.gr είναι σίγουρα ένα από αυτά, με ατελείωτες επιλογές σε είδη ταξιδιού, τσάντες πλάτης ή δερμάτινες, θήκες για συσκευές αεροπορικού ταξιδιού, ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων. Για τα επαγγελματικά ταξίδια και για όσους προτιμούν τις αυστηρές γραμμές στα προσωπικά τους αντικείμενα, η καλύτερη επιλογή είναι το κατάστημα Samsonite. Σε αυτό θα βρείτε από τροχήλατες χειραποσκευές αεροπορικής καμπίνας έως και υπηρεσία personalization, απαραίτητη για συχνά ταξίδια με αεροπλάνο. Μια εξίσου καλή επιλογή είναι το eshop Tobros, στο οποίο θα βρείτε και είδη ένδυσης και υπόδησης πέρα από αποσκευές. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να φτιάξετε την ιδανική βαλίτσα, χωρίς να σπαταλήσετε άπειρες ώρες σε έρευνες αγοράς. Ακόμα θα συμπληρώσετε στο καλάθι σας πράγματα που αντιληφθήκατε ότι έχετε ξεχάσει να προμηθευτείτε.

Ξεκινήστε άμεσα την οργάνωση του αεροπορικού σας ταξιδιού με τις κατάλληλες αγορές και κερδίστε χρόνο και χρήματα. Επιλέγουμε έξυπνα, αφού πρώτα διαβάσουμε πρακτικές συμβουλές για αεροπορικά ταξίδια και οδηγίες για βαλίτσες ταξιδιού!

Και μην ξεχνάτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω της YouBeHero, ώστε να στηρίξετε τις οργανώσεις της επιλογής σας!

Ευχόμαστε σε όλους ευχάριστα και ασφαλή ταξίδια!

Αν σου άρεσε μοιράσου το

Leave A Comment?